Entrega del premi als guanyadors del cartell de prevenció del consum d'alcohol

Este matí hem fet l'entrega de premis del concurs de cartells de prevenció que enguany han tingut com a tema la prevenció del consum d'alcohol. Els guanyadors han estat Àlvar Ferri i José Sanz, alumnes de 6é del CEIP Carmelo Ripoll d'Ontinyent. Els tècnics de la UPCCA ens hem apropat fins al centre per fer l'entrega i agrair personalment el seu treball als guanyadors i les professores.
Al centre, com de costum, han quedat exposats els cartells finalistes i guanyador i els alumnes autors del cartell premiat han explicat a la resta el dibuix i el lema.
Este cartell guanyador serà utilitzat en la cartelleria que es repartirà el proper novembre per a la commemoració del dia munidal sense alcohol.
Les dades sobre l'edat d'inici al consum d'alcohol dels nostres adolescents i el patró de consum de grans quantitats associades a moments de diversió i buscant la intoxicació aguda ens obliga a continuar sensibilitzant la societat sobre este tema.










Comentaris

  1. Get daily suggestions and instructions for earning $1,000s per day FROM HOME totally FREE.
    CLICK HERE TO FIND OUT

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador