Setmana de prevenció del consum d'alcohol a l'Ies Porçons d'Aielo de Malferit

Les darreres dues setmanes els alumnes de l'institut de secundària Porçons d'Aielo de Malferit han realitzat diverses sessions de conscienciació sobre els problemes derivats del consum d'alcohol. De la mateixa manera que ja es va desenrotllar el curs passat els alumnes dels primers cursos de cada cicle de la ESO i de PQPI van participar en diverses sessions amb els tècnics de la UPCCA. En les sessions esmentades es va reflexionar sobre els perills de l'alcohol i es va procurar que tingueren una repercussió visible per a la resta d'alumnat de l'Ies. Algunes de les activitats que s'han realitzat són un taller de doblatge i un taller d'icones representatives dels perills de l'alcohol,entre d'altres. El total de les sessions realitzades pels tècnics de la UPCCA han estat 12 amb els alumnes i 3 amb el professorat.
En paraules del president de la Mancomunitat, Juan Antonio Puchades, "estes iniciatives venen a reforçar la tasca constant de la unitat de prevenció de les conductes addictives". A més, Puchades ha volgut destacar "la implicació i col·laboració dels professors dels centres per complementar i adaptar els programes de prevenció a les seues aules i les seues circumstàncies".
La upcca de la Mancomunitat també ha participat recentment amb algunes xerrades i cinefòrums a la setmana de la salut que organitzat la regidoria de benestar social de l'ajuntament d'Albaida.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador