Nou curs online per a pares de la FAD "EN FAMÍLIA"

Curs Virtual per a Pares en castellà i valencià.
 10ª EDICIÓ: Del 21 de setembre al 1 de novembre de 2015


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, en el seu afany de dotar a les famílies d'instruments que faciliten la seva labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant el “CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES:”EN FAMÍLIA”, en col•laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoadicció (FAD).
En el curs trobaràs instruments per a enfortir el teu paper com pare o mare en l'educació dels teus fills davant situacions de risc, com les dels consums de drogues.
En concret, el Programa “En Família” t'oferix possibilitats per a, entre altres coses:
  •  Millorar la comunicació dintre de la família: com fer una crítica, com escoltar, com ensenyar a dir “no”,...
  • Augmentar la qualitat de la vida afectiva de la teva família: com incrementar l'autoestima dels teus fills, com expressar afecte i rebre'l,...
  • Com posar límits als teus fills: la influència en el desenvolupament dels teus fills i en el clima familiar de saber posar normes i també de saber fer-les complir.
  • El teu oci i el teu temps lliure com espais per a educar als teus fills.
  • Com entendre’ls i relacionar-nos amb ells tenint en compte el seu moment de desenvolupament.
  • Com i quan parlar-los de drogues, com afrontar situacions de consum inicials si es produïxen.
Partim del convenciment que prevenir a la família és una cosa natural, és a dir, possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant, des d'una edat molt primerenca. Esperem que aquest curs virtual "En família", sigui un temps en el qual pares i mares prenguin consciència de l'àmplia capacitat d'influència que tenen sobre els seus fills-es, i de tots els recursos que poden engegar per a la prevenció de conductes de risc social.
Volem animar-te a aconseguir aquests objectius i, en el nostre nom i, si ens ho permets, en el dels teus fills, agrair-te el temps que vas a dedicar a ser més capaç d'ajudar-los a desenvolupar-se com persones.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

CURS ONLINE I GRATUÏT DES DE LA MANCOMUNITAT!

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT LLANÇA EL BUTLLETÍ FEM LLAR 45 EN FORMAT ONLINE