Els interns penitenciaris de Villena consciencien amb teatre sobre els perills de les drogues

Es tracta d’una obra adaptada pels mateixos interns on conten casos personals o que han conegut de primera mà
- L’obra s’ha representat este matí al Cinema Odeón d’Albaida per als alumnes de l’IES Josep Segrelles
- És una de les activitats de tardor d’Albaida realitzada per la UPCCA en col·laboració amb l’Ajuntament.

Dimecres, 25 de novembre de 2015. 

Qui millor per a contar-ho que el que ho patit en primera persona. És el que ofereix una desena d'interns del Centre Penitenciari de Villena amb una obra teatral adaptada pels mateixos interns que pretén conscienciar els alumnes d’ESO i Batxillerat dels perills que porta el jugar amb les drogues. La representació ha tingut lloc este matí al Cinema Odeón d’Albaida per a més dos-cents alumnes de l’IES José Segrelles de 3er i 4t d’ESO i Formació Professional Bàsica.
L’objectiu de l’activitat organitzada per la UPCCA de la Mancomunitat, dins de les activitat de tardor programades per l'Ajuntament d'Albaida, és fer reflexionar els alumnes sobre el que han vist durant la representació, preguntar per experiències personals dels actors i clarificar que el món de les drogues és un món perillós que acaba tenint conseqüències negatives. Els actors, que han experimentat de primera mà el tema de les drogues que els ha portat a la presó, poden contar a més el cas de molts amics i gent coneguda del seu voltant que han mort per culpa de les drogues.
-.-.-.-.-
Més informació:
UPCCA, 96.291.29.50

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador