Entrega del premi als guanyadors del cartell de prevenció del consum d'alcohol

Este matí hem fet l'entrega de premis del concurs de cartells de prevenció que enguany han tingut com a tema la prevenció del consum d'alcohol. Els guanyadors han estat Àlvar Ferri i José Sanz, alumnes de 6é del CEIP Carmelo Ripoll d'Ontinyent. Els tècnics de la UPCCA ens hem apropat fins al centre per fer l'entrega i agrair personalment el seu treball als guanyadors i les professores.
Al centre, com de costum, han quedat exposats els cartells finalistes i guanyador i els alumnes autors del cartell premiat han explicat a la resta el dibuix i el lema.
Este cartell guanyador serà utilitzat en la cartelleria que es repartirà el proper novembre per a la commemoració del dia munidal sense alcohol.
Les dades sobre l'edat d'inici al consum d'alcohol dels nostres adolescents i el patró de consum de grans quantitats associades a moments de diversió i buscant la intoxicació aguda ens obliga a continuar sensibilitzant la societat sobre este tema.


Comentaris

  1. Get daily suggestions and instructions for earning $1,000s per day FROM HOME totally FREE.
    CLICK HERE TO FIND OUT

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

CURS ONLINE I GRATUÏT DES DE LA MANCOMUNITAT!

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS