XI CONCURS DE CARTELLS ESCOLARS CONTRA EL TABAC DE LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA VALL D'ALBAIDA. UNITAT UPCCA



Al voltant de 900 alumnes han participat en la campanya de prevenció de consum de tabac, que la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha estat impartint al llarg del curs escolar a diferents centres d’Educació Primària. La campanya concloïa aquest dijous al CEIP Ramon Esteve de La Pobla del Duc, amb l’entrega del premi del IX Concurs de Cartells, del qual ha resultat guanyadora Míriam Gómez Calabuig, alumna d’aquest centre.

AQUESTA CAMPANYA HA ENGLOBAT:

  • 42 xerrades, a l’alumnat de 6é de primària, en 28 centres de 16 municipis de la Vall d’Albaida.  Amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar a tot l'alumnat, sobre el perill de les addiccions , sobre tot del tabac, per tal de evitar o almenys endarrerir el consum d'aquesta substància.
  • Concurs de cartells, on mitjançant aquests, l'alumnat ha realitzat campanyes de prevenció del consum del tabac per tal de donar-los visibilitat i arribar a conscienciar a la resta de l'alumnat.


Tenim l'honor de presentar-vos el cartell guanyador. La seva autora és Míriam Gómez, del CEIP Ramon Esteve de La Pobla del Duc. Miriam, ha sigut premiada amb material escolar. ENHORABONA CAMPIONA!!







Vos presentem a continuació tots aquells cartells que han quedat finalistes. 
ENHORABONA A TOTES I TOTS PER PARTICIPAR!!


CEIP SANT VICENT FERRER D'AGULLENT







CEIP DOCTOR BORRÀS D'ALFARRASÍ




CEIP VERGE DELS DESAMPARATS 
D'ATZENETA D'ALBAIDA














CEIP RAMÓN ESTEVE DE LA POBLA DEL DUC








CEIP AUSIÀS MARCH DE LLUTXENT




CEIP MARTINEZ VALLS D'ONTINYENT











CEIP CARMELO RIPOLL D'ONTINYENT







  CEIP DOCTOR ESPLUGUES DE MONTAVERNER









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador