Jornada Online de Prevenció d'Addiccions amb perspectiva de gènere.

 Jornada Online Prevenció Addiccions amb perspectiva de gènere.

Les UPCCA de la Comunitat Valenciana celebren la I Jornada en línia sobre Prevenció d'Addiccions amb Perspectiva de Gènere

JORNADA ONLINE
Les UPCCA de la Comunitat Valenciana celebren la I Jornada en línia sobre Prevenció d'Addiccions amb Perspectiva de Gènere

Les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana preparen per a el pròxim dia 10 de març de 2021 la I Jornada de Prevenció d'Addiccions amb Perspectiva de Gènere de 17 a 20:30h en format en línia a través de la plataforma TEAMS.
El principal objectiu de la Jornada és conscienciar sobre els estereotips de gènere i ampliar la mirada del personal que treballa en aquest àmbit de la prevenció d'addiccions per a aconseguir intervencions inclusives i augmentar la qualitat d'aquestes.

Per tant, va dirigida a personal que treballe la prevenció d'addiccions des de qualsevol àmbit i a títol personal a qualsevol persona interessada en aquest.
La inscripció és gratuïta a través del següent enllaç: https://bit.ly/37KuVu7.

El treball en XARXA que les UPCCA realitzen és ambiciós i pretén unificar criteris i metodologies d'intervenció i amb aquesta trobada es fa un pas més en aquest sentit.
Serà una jornada de reflexió, entreteniment i amb una nota final d'humor.

INSCRIPCIÓ: https://bit.ly/37KuVu7

Grup de treball: Perspectiva de Gènere
UPCCA Comunitat Valenciana
#UPCCAsENXARXA




 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

CURS ONLINE I GRATUÏT DES DE LA MANCOMUNITAT!

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT LLANÇA EL BUTLLETÍ FEM LLAR 45 EN FORMAT ONLINE