Els joves se senten incomplets sense internet i les xarxes socials

Les noves tecnologies, Internet i les xarxes socials s'han convertit en una cosa indispensable en la societat, i especialment en els joves entre 16 i 26 anys. Tant és així que ells mateixos admeten "sentir aïllats, incomunicats i incomplets i que no sabrien com adaptar-se, integrar-se o socialitzar-se  si no pogueren connectar-se”.

Aquesta investigació reflecteix com els joves, tot i valorar molt positivament l'ús de les xarxes socials i els avantatges que els ofereixen, com ara eliminar la vergonya o la timidesa, també són conscients dels seus perills. És a dir, saben, tenen presents i, en definitiva, són conscients que perden part de la seva intimitat (però l'assumeixen com una cosa normal perquè tots ho fan).

Tenen dificultat per ignorar o rebutjar peticions de comunicació i amistat i fins i tot saben que poden sentir una certa dependència. Les xarxes poden fer que un se senti "més dependent” però això no els preocupa excessivament. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador