El parc vial i ambiental de la Mancomunitat rep la visita dels reclusos de Villena


- Van conèixer el funcionament del parc i els avantatges de l’agricultura ecològica
- Col·laboren de manera habitual amb la Unitat de Prevenció de Drogodependències amb una obra de teatre amb col·loqui posterior
- Ahir va ser la Guàrdia Civil la que va col·laborar una xarrada formativa per a pares en col·laboració amb l’UPCCA.


Dijous, 13 d’abril. 9 interns del mòdul terapèutic del centre penitenciari de Villena van poder visitar dimarts el Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida on van realitzar una activitat preparada pels tècnics i monitors, a més de conéixer el funcionament i les instal·lacions del parc, van participar en activitats amb els karts i les bicicletes del circuit vial, van visitar la granja, van poder recórrer els itineraris de la natura proposats i conèixer els avantatges de l'agricultura ecològica.
Els interns havien col·laborat pel matí amb la UPCCA en l’institut de Castelló de Rugat amb una representació teatral, l’exposició individual de la seua trajectòria vital, per tal de posar en evidència els problemes que els ha portat els consums de drogues, i en per últim realitzen una activitat preventiva per grups que permet aprofundir i reflexionar sobre els problemes derivats dels consums. En l'activitat van participar els alumnes de 3r i 4t, d'ESO, FPB i batxillerat de l'institut.
I si pel matí van col·laborar amb la UPCCA persones privades de llibertat, ahir de vesprada ho va fer la Guardia Civil de l’Olleria amb una sessió informativa i formativa a l’IES Porçons d’Aielo de Malferit adreçada als pares on es van treballar temes diversos per a fer més efectiu el paper educatiu familiar pel que fa a la prevenció dels consums d’alcohol i altres drogues.
-.-.-.-.-.-
Més informació:
SOPROVA (962.389.278)
UPCCA (962.912.950



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador