dijous, 29 de setembre de 2016

Policies local d’11 pobles assisteixen al curs coordinat per la UPCCA sobre addicions

El curs, gratuït, s’ha celebrat este matí a la seu de la Mancomunitat i ha comptat amb la presència d’altres professionals relacionats amb el tema.
Dilluns, 28 de setembre. Una trentena de professionals, entre ells policies locals d’11 pobles de la Vall d’Albaida, han assistit este matí a la seu de la Mancomunitat al curs «La policia local davant la realitat de les addiccions». Coordinat per la Unitat de Prevenció Comunitària (UPCCA) de la Mancomunitat, el curs de formació de Conselleria ha informat sobre les normatives reguladores espanyoles i valencianes en matèria de drogodependències i altres trastorns addictius.
El curs, impartit per Maria Jesús Àlvarez i gratuït, pretén que els policies local i altres professionals que tracten cada dia estos temes, coneguen la situació actual del consum d’alcohol i altres substàncies a la Comunitat Valenciana així com millorar el coneixement legal en matèria de transtorns addictius. Per això s’han donat a conèixer els sistemes d’informació sobre consum existents, la llei orgànica de protecció a la seguretat ciutadana, la normativa autonòmica en drogodependències i altres trastorns addictius; les infraccions per publicitat, venda i consum de begudes alcohòliques; així com la tipologia de centres i serveis d'atenció i prevenció de drogodependències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada