dilluns, 6 de novembre de 2017

Curs online per a pares i mares. En família: Aprofundint

Inici del Curs Online: 13 de novembre de 2017, a les 10:00 hores.
La Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Drogodependències, en el seu afany de dotar a les famílies d' eines que faciliten la seua tasca de prevenció de conductes de risc, està duent a terme el “CURS ONLINE PER A MARES I PARES: “EN FAMÍLIA, APROFUNDINT”, en col·laboració amb la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD).
Aquest Curs Online d'aprofundiment ha estat dissenyat per a ampliar i enfortir el paper preventiu de les mares i els pares davant les diferents conductes de risc, des del convenciment que previndre en la família és quelcom natural, és a dir, és una cosa possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant des d'una edat molt primerenca.
Entre les característiques del curs s’assenyala el següent:
1. És interactiu, podem dialogar en els fòrums amb altres pares i mares, amb professionals, aportant les nostres reflexions, experiències o plantejar els nostres dubtes; també podem visualitzar vídeos, seleccionar continguts, etc.
2. És pràctic, tractant les qüestions que ens interessen de forma concreta i clara, aportant pautes i orientacions aplicades a les situacions de la vida quotidiana.
3. És auto formatiu, on el paper dels participants és clau, i ells són els que podran establir el seu ritme de participació, i podran triar els seus centres d‘interès dins dels aspectes que s’aniran tractant durant el curs.
4. Està orientat a la formació de determinats àmbits de les nostres vides, com són la família i les relacions que s’estableixen en ella, entre unes altres qüestions.
5. És d’accés lliure, ja que qualsevol mare i pare pot tenir accés a aquest curs sempre que es tingui internet.

inscripció i accés al curs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada