Curs online per a pares i mares. En família: Aprofundint

Inici del Curs Online: 13 de novembre de 2017, a les 10:00 hores.
La Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Drogodependències, en el seu afany de dotar a les famílies d' eines que faciliten la seua tasca de prevenció de conductes de risc, està duent a terme el “CURS ONLINE PER A MARES I PARES: “EN FAMÍLIA, APROFUNDINT”, en col·laboració amb la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD).
Aquest Curs Online d'aprofundiment ha estat dissenyat per a ampliar i enfortir el paper preventiu de les mares i els pares davant les diferents conductes de risc, des del convenciment que previndre en la família és quelcom natural, és a dir, és una cosa possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant des d'una edat molt primerenca.
Entre les característiques del curs s’assenyala el següent:
1. És interactiu, podem dialogar en els fòrums amb altres pares i mares, amb professionals, aportant les nostres reflexions, experiències o plantejar els nostres dubtes; també podem visualitzar vídeos, seleccionar continguts, etc.
2. És pràctic, tractant les qüestions que ens interessen de forma concreta i clara, aportant pautes i orientacions aplicades a les situacions de la vida quotidiana.
3. És auto formatiu, on el paper dels participants és clau, i ells són els que podran establir el seu ritme de participació, i podran triar els seus centres d‘interès dins dels aspectes que s’aniran tractant durant el curs.
4. Està orientat a la formació de determinats àmbits de les nostres vides, com són la família i les relacions que s’estableixen en ella, entre unes altres qüestions.
5. És d’accés lliure, ja que qualsevol mare i pare pot tenir accés a aquest curs sempre que es tingui internet.

inscripció i accés al curs

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador