CURS ONLINE I GRATUÏT DES DE LA MANCOMUNITAT!

 

La UPCCA de la Mancomunitat posa de nou en marxa un 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 gratuït per a famílies "I𝗡𝗧𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗖𝗜𝗢́ 𝗔 𝗟𝗔 𝗣𝗥𝗘𝗩𝗘𝗡𝗖𝗜𝗢́ 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗦 𝗖𝗢𝗡𝗗𝗨𝗖𝗧𝗘𝗦 𝗔𝗗𝗗𝗜𝗖𝗧𝗜𝗩𝗘𝗦 𝗗𝗘𝗦 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗙𝗔𝗠𝗜́𝗟𝗜𝗔" (de 20 hores de durada).
Les tecnologies de la informació ens donen l'oportunitat de poder adquirir formació al nostre ritme i des de casa, així que vos oferim aquesta formació online per a poder continuar fent arribar a famílies i educadors/es informació i eines per fer front al repte de la prevenció.
Podeu inscriure-vos a partir del 8 de febrer a la plataforma de formació de la mancomunitat (vos donarem els detalls de la inscripció en breu)
El curs està estructurat en tres mòduls que s'obriran setmanalment a partir del proper 26 de febrer.
Una vegada finalitzat i resolts els tres qüestionaris d'avaluació rebreu un certificat d'aprofitament .
 
May be an image of 1 persona i text que diu 'UPCCA UNITAT DEPREVENCIÓ CONDUCTESADDICTIVES Tel.962912950 Tel. 96 291 29 50 NOVA EDICIÓ!!! MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA VALL D'ALBAIDA Subvencionat per: GENERALITAT VALENCIANA Conselleria Sanitat CURS ONLINE GRATUIT INTRODUCCIÓ A LA PREVENCIÓ DE LES CONDUCTES ADDICTIVES DES DE LA FAMÍLIA DES DE LA PLATAFORMA DE FORMACIÓ DE MANCOMUNITAT (20 hores) (s'entregara certificat daprofitament) del 26 de f”breral 17 de març de 2024'

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS