La crisi canvia la forma de beure dels adolescents, que passen del botelló al “binge”

Els experts han constatat que la crisi ha canviat la manera que tenen els adolescents de beure alcohol, que han passat del botelló al binge (afartament), on els bevedors s'emborratxen primer i després es diverteixen.


Els experts perceben que els adolescents beuen en menys temps, es col·loquen més ràpid i aguanten fins arribar a casa lúcids (tres o quatre hores després).

Abans, si la gent estava de festa sis hores es podia arribar a prendre dues copes cada hora, és a dir, un total de 12 copes, però ara, a causa de les restriccions econòmiques, la població es pren les tres o quatre copes en la primera hora i després ja no tenen diners per a seguir bevent, ja que s'emborratxen abans.

En general i com a resultat de la crisi, els experts assenyalen que ha canviat la forma de consum i, destaca el descens del consum de les drogues tipus èxtasi i cocaïna perquè hi ha menys diners.


Informació extreta de www.lasdrogas.info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador