CURS ON-LINE "EN FAMÍLIA" SOBRE NOVES TECNOLOGIES

La FAD, en col·laboració amb la Consejeria de Sanidad y Asuntos Sociales de la Junta de Comunidades de Castilla la Mancha,  a fi de dotar les famílies d'instruments que faciliten la seua labor de prevenció de conductes de risc, està desenrotllant El Curs ONLINE D'APROFUNDIMENT "EN FAMILIA" SOBRE NOVES TECNOLOGIES, com una experiència pionera en la intervenció familiar. El curs online d'aprofundiment "En Familia" sobre Noves Tecnologies, ha sigut dissenyat per a enfortir el paper preventiu dels pares i mares en l'àmbit familiar, des del convenciment que el seu ús abusiu es pot previndre en el dia a dia, de forma senzilla i constant des d'una edat molt primerenca. Està dirigit a pares i mares amb fills en edat escolar, interessats a conéixer o, si és el cas, aprofundir en les possibilitats d'actuació preventiva.
El curs començarà el 4 d'abril de 2016 i, donat el seu caràcter gratuït i el seu gran nivell d'acceptació, és convenient realitzar la inscripció com més prompte millor.

més informació i inscripció

Curso EN FAMILIA sobre nuevas tecnologías

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dos alumnes del CEIP Carmelo Ripoll guanyen el concurs de cartells de prevenció del consum d’alcohol

LA UPCCA DE LA MANCOMUNITAT ORGANITZA ELS MATERIALS PREVENTIUS ESCOLARS EN PLATAFORMES ONLINE PER FACILITAR L'ACCÉS DELS CENTRES EDUCATIUS

Dia Mundial Sense Tabac 2022, cartells finalistes i guanyador